Umyvadlová baterie Hansa TEMPRA – elegantní design s otočným raménkem 150 mm v chromovaném provedení (08385202)

Umyvadlová baterie Hansa TEMPRA přináší nejen elegantní design, ale také praktické řešení pro každodenní hygienu. S otočným raménkem o délce 150 mm je umožněn maximální komfort a pohodlí při použití umyvadla. Touto inovativní funkcí se vyrovná bateriím určeným pro luxusní hotely a luxusní koupelny. Díky jednoduchému ovládání je baterie ideální pro použití nejen v domácnostech, ale také v kanceláří a jiných veřejných prostorech.

Termostatická nástěnná umyvadlová baterie s otočným ramínkem

Umyvadlová baterie Hansa TEMPRA se může pochlubit moderním termostatickým řídícím systémem. Díky této technologii je zajištěna konstantní teplota vody, bez ohledu na to, jaké teploty jsou v zásobníku. Termostaty se používají hlavně v oblastech, kde nezávislost na teplotě vody může zabránit zranění. Díky této funkci může být baterie použita například v školách, nemocnicích a jiných veřejných prostorech.

Chromované provedení

Umyvadlová baterie Hansa TEMPRA má chromované provedení. Je to elegantní a moderní řešení, které se hodí do každé moderní koupelny. Také tato kvalita chromovaného povrchu zaručuje, žež baterie bude odolná vůči korozivním vlivům, což ji činí ideální pro použití i v koupelnách s vysokou vlhkostí. A to vše s dlouhou životností.

Vysoce kvalitní zpracování baterie i kovové provedení zaručuje mimořádnou trvanlivost a delší životnost. To vše s ohledem na vaše finanční prostředky.

Průtok baterie

Průtok umyvadlové baterie Hansa TEMPRA je 12 litrů za minutu. Je to ideální volba pro koupelny a domácnosti, kde je třeba zachovat souhlas s regulací průtoku vody. Díky této funkci se tak uspoří na spotřebě vody, což je pro každého uživatele důležité.

Rozteč umyvadlové baterie je 150 mm. To znamená, že její instalace nebude bránit použití široké škály umyvadel, což snižuje počet potřebných úprav a tedy i náklady na instalaci.

Umyvadlová baterie Hansa TEMPRA

Umyvadlová baterie Hansa TEMPRA s otočným raménkem 150 mm v chromovaném provedení (08385202) je ideální volba pro každou moderní koupelnu. Elegantní design spojuje praktické funkce s vysoce kvalitním zpracováním a trvanlivostí. Více informací o baterii a možnosti koupě najdete zde.