Moderní dávkovač na mýdlo Wenko Villena – šedý beton pro stylovou koupelnu


Moderní dávkovač na mýdlo Wenko Villena – šedý beton pro stylovou koupelnu

Koupelna je v současné době více než jen prostor pro čištění těla. Je to také místo, kde se můžete zpříjemnit a relaxovat. A co k tomu patří? Samozřejmě kvalitní doplňky do koupelny, jako je například moderní dávkovač na mýdlo Wenko Villena v šedém betonovém designu.

Popis dávkovače na mýdlo Wenko Villena

Dávkovač na mýdlo Wenko Villena spojuje moderní vzhled s praktičností a funkcionalitou. Je vyrobený z kvalitního šedého betonu, který dodává koupelně elegantní a stylový vzhled. Dávkovací tlačítko je vyrobeno z vysoce kvalitního černého plastu, který garantuje delší životnost zařízení.

Dávkovač je vhodný pro použití v koupelnách, ale také v kuchyni nebo pracovně.

Jednoduchým stiskem tlačítka na dávkovači získáte přesně dávkované množství mýdla a zároveň zabráníte plýtvání. Dávkovač na mýdlo Wenko Villena má kapacitu až 320 ml, takže si můžete být jisti, že budete mít vždy dostatek mýdla. Dávkovač je také snadno demontovatelný a umývatelný, což usnadňuje jeho údržbu a zachování čistoty.

Umístění a instalace dávkovače na mýdlo

Dávkovač na mýdlo Wenko Villena je snadno instalovatelný a umístitelný jak na stěnu, tak na umyvadlo. Stačí ho jednoduše upevnit pomocí přiloženého montážního materiálu. Dávkovač na mýdlo je dostatečně lehký a kompaktní, aby se vešel do malých prostorů, ale zároveň dostatečně prostorný pro pohodlné používání.

Při koupi dávkovače na mýdlo Wenko Villena získáte nejen vynikající estetický prvek do vaší koupelny, ale také praktický a výkonný pomocník pro vaši denní hygienu. Objednat si můžete na www.vybirejnabytek.cz.

Moderní dávkovač na mýdlo Wenko Villena - šedý beton

Zdroj: www.vybirejnabytek.cz